Συμμετοχή

7o WinteRun PaliaKavala

Στην παρακάτω φόρμα μπορείτε να δηλώσετε την επιθυμία σας να συμετάσχετε στο 7o WinteRun Paliakavala.
Η συμπλήρωσή της αποτελεί ένδειξη και όχι τελεσίδικη εγγραφή:

Η εγγραφή σας στην παρακάτω φόρμα, θα πρέπει να συνδυαστεί με τη πληρωμή του αντίτιμου συμμετοχής, προκειμένου να οριστικοποιηθεί.

Το κόστος συμμετοχής είναι 15 ευρώ και η καταβολή του θα γίνεται μόνο μέσω τραπέζης στο λογαριασμό του Συλλόγου Παλαιάς Καβάλας, στο
ΙΒΑΝ: GR59 0171 0610 0060 6113 8201 822, Τράπεζα Πειραιώς, έως τις 05/01/2020. Παρακαλούμε στην αιτιολογία να αναγράφετεαι το ονοματεπώνυμο που έχετε δηλώσει.
Μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή της συμμετοχής σας στην τράπεζα, το όνομα σας θα εμφανιστεί στην Λίστα συμμετεχόντων αθλητών.

Με εκτίμηση
Η οργανωτική επιτροπή του WinteRun

WinterRun PaliaKavala

WinterRun PaliaKavala

Please type your full name.

Please type your full name.

Please type your full name.

Invalid Input

Παρακαλώ συμπληρώστε την Ημερομηνία γέννησης σας

Πατήστε το κουμπάκι με τα αποσιωποιητικά και κάντε κλικ πάνω στον μήνα και στο έτος για να συμπληρώσετε τα δικά σας, χωρίς να χρησιμοποιήσετε τα βελάκια.

Please type your full name.

Please type your full name.

Invalid email address.

Invalid Input

Invalid Input

Γράψτε μας οτιδήποτε θέλετε να γνωρίζουμε...

Invalid Input

Δηλώνω υπεύθυνα ότι η κατάσταση της υγείας μου είναι καλή και μου επιτρέπει να αγωνιστώ και έχω εξεταστεί πρόσφατα από γιατρό. Η Επιτροπή Αγώνα δεν φέρει καμία ευθύνη σχετικά με τη σωματική μου ακεραιότητα. Αναλαμβάνω την ευθύνη και για τυχόν ατύχημα με συνέπεια τον τραυματισμό μου ή τον τραυματισμό που θα προκαλέσω σε συναθλητή μου και παραιτούμαι από κάθε διεκδίκηση αποζημίωσης. Γνωρίζω τους κινδύνους που υπάρχουν στο αστικό και ορεινό περιβάλλον και υποχρεούμαι να εφαρμόζω τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Αποδέχομαι οποιαδήποτε δημόσια ανάρτηση του ονόματος μου στα αποτελέσματα του αγώνα καθώς και προβολή φωτογραφιών ή βίντεο όπου περιλαμβάνεται η εικόνα μου. I hereby accept the terms & conditions of the race.